085 44 44 240
9.00 - 17.00

Klantenservice Haldo Bouwmaterialen

Ruilen & Retourneren

Bij Haldo Bouwmaterialen kun je de bestelde producten binnen 8 dagen ruilen of retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet en ongebruikt is en indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking zit. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Neem voor het ruilen of retourneren van een product eerst contact op met ons. Ruilen en retourneren geldt niet voor op maat gemaakte producten/bestellingen. 

Service & Contact
Heb je vragen over een product of hulp nodig bij je bestelling? Je kan ons op de volgende manier bereiken:

* Via het contactformulier
* Via email: bouw@xpressing.nl

* Via telefoon 085 44 44 240

Klachten
Bij ons draait alles om tevreden klanten. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit uiteraard graag. U kunt uw klacht richten aan de afdeling klantenservice via bouw@Xpressing.nl. U krijgt altijd binnen 2 werkdagen uitsluitsel over uw klacht.
 

Bent u niet tevreden met het antwoord van onze klantenservice, dan kunt u uw klacht richten aan de Manager van deze webshop. Dit kan uitsluitend schriftelijk:
Xpressing B.V.
Tolweg 1
1911 MN Uitgeest

Ook dan krijgt u binnen 2 werkdagen uitsluitsel over uw klacht. Mocht ook deze reactie niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u uw klacht voorleggen aan de geschillencommissie Webshop Keurmerk waarbij deze webshop is aangesloten.