085 44 44 240
9.00 - 17.00

Levering & Betaling

 

Levering: 

 1. Bestellingen van de site Bouwmaterialen vanaf € 450,- worden gratis verzonden. Hieronder berekenen wij € 50 verzendkosten. 
 2. Bestellingen van de site Kunststof bouwmaterialen vanaf € 450,- worden gratis verzonden. Hieronder berekenen wij € 50,- verzendkosten. 
 3. Bestellingen van de site IJzerwaren worden altijd gratis verzonden.
 4. Bestellingen die vóór 13.00 gedaan worden, worden de volgende werkdag bezorgd (MITS OP VOORRAAD). (Bij kunststof bouwmaterialen is dit 1 tot 3 dagen).
 5. Dagdeel bestelling is mogelijk. Bij de bestelling is aan te geven, d.m.v het opmerkingenveld, wanneer te leveren als dit niet de volgende dag geleverd hoeft te worden.
 6. De minimale orderwaarde moet €150,- bedragen.
 7. Per order berekenen wij € 5,99 handlingskosten.
 8. Wij leveren in heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. 
 9. U kunt er voor kiezen om uw producten in plastic in te laten pakken. De kosten hiervan bedragen € 12,50. Dit is aan te raden bij vochtgevoelige producten die bij levering even buiten blijven staan omdat u bijvoorbeeld niet thuis bent. 
 10. Bij deelladingen en/of meerdere losplaatsen van dakpannen en stenen e.d. wordt per losplaats € 150,- vrachtkosten in rekening gebracht.
 11. Er worden verder geen emballage kosten berekend. Pallets die bij uw bestelling worden geleverd hoeven niet retour. De kosten van het retourneren zijn hoger dan het statiegeld. 

Betaling:  

 1. Betaalmogelijkheden: iDeal, vooraf overmaken of Master- of Visacard.

Op al onze leveringen, transacties en overeenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.